SOS Fshatrat e Fëmijëve

Punonjës për Mirëmbajtjen e Zyrës

Shpërndaje
	 	 

PUNONJËS PËR MIRËMBAJTJEN E ZYRËS

Qendra e Kujdesit Ditor për fëmijët e margjinalizuar / lokacioni Ferizaj Orar i plotë / 40 ORË (për periudhën Janar 2019 - Maj 2019) M/F

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • Mbanë përgjegjësi për pastrimin dhe mirëmbajtjen e zyrave, kuzhinave, toaleteve dhe sallës së takimeve.
 • Pastrimi i zyrave, kuzhinës dhe toaleteve të zyrës;
 • Larjen e leckave për nevoja te zyrës;
 • Pastrimi i hapësirës së jashtme para zyrës;
 • Pastrimi gjeneral i zyreve një here në javë
 • Të shërbyerit me pije për mysafirët dhe vizitorët e zyres;
 • Raportimi i rregullt verbalisht dhe në formë të shkruar mbi realizimin e detyrave të kryera si dhe t’a lajmërojë mbikqyrësin e drejtëpërdrejtë për çdo situatë të re apo ndryshime eventuale;
 • Është i/e obliguar të njohë sfondin, filozofinë,principet,politikën dhe strukturën e SOS Fshatrave të Fëmijëve Kosovë, si dhe të kuptojë rolin e të gjitha projekteve të SOS Fshatrave të Femijëve;
 • Të kryejë të gjitha punët shtesë, sipas kërkesës së punëdhënësit.

PROFILI

 • Edukimi: Niveli i mesëm i edukimit
 • Përvoja e punës është përparësi
 • Shkathësi organizative dhe komunikuese

NE OFROJMË

 • Punë të larmishme të detyrave në organizatë
 • Një ambient të këndshëm pune

ORARI I PUNËS

 • 40 orë në javë

Dokumentacioni i nevojshëm: Aplikacioni (shkarkohet në webfaqen tone: http://www.soskosova.org/);

CV; Letër motivimi; Kopje të Diplomave, Çertifikatave, Referencave, Vërtetimin që nuk jeni nën hetime (vetëm për kandidatët që ftohen në intervistën finale.

Afati I fundit për dorëzim: 17.12.2018 në ora 24:00, përmes email HR.Recruitment@soskosova.org.

Dokumentacioni mund të dërgohet prej datës 04.12.2018

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë.

Për informata shtesë, ju lutem kontaktoni: Email HR.Recruitment@soskosova.org. dhe Tel/ Fax: 038 516 977

SOS Fshatrat e Fëmijëve është një organizatë e zhvillimit social joqeveritare dhe joprofitabile, aktive në fushën e të drejtave të fëmijëve që nga 1999, e përkushtuar në ofrimin e shtëpisë dhe familjes për fëmijët nevojtarë dhe përgaditjen e tyre për një jetë të pavarur.

 

TAGS: SOS Fshatrat e FmijevePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 477
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC