Banka Ekonomike

Zëvendës i Zyrtarit Kryesor të IT-së

	 	 

KONKURS PËR VEND TË LIRË PUNE

Banka Ekonomike, Zyra Qendrore shpall konkurs për plotësimin e vendit të punës:

Zëvendës i Zyrtarit Kryesor të IT-së (1 vend pune)

Departamenti i Teknologjisë Informative  

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ofron udhëheqje strategjike dhe udhëzime në nivel ekzekutiv;
 • Zëvendëson CIO ne mungesë të tij;
 • Përpilimin/përditësimin e Politikave dhe Procedurave të Teknologjisë Informative;
 • Mbikëqyrë iniciativat ndërinstitucionale dhe projektet e nivelit ekzekutiv, duke nxitur partneritetet strategjike në kryerjen e shërbimeve kompjuterike në nivel qendror për IT;
 • Respektimin e Politikave dhe Procedurave të Bankës;
 • Ndihmon CIO në udhëheqje dhe planifikimi strategjik të teknologjisë së informacionit për të arritur qëllimet e biznesit duke i dhënë përparësi iniciativave të teknologjisë së informacionit dhe duke koordinuar vlerësimin, vendosjen dhe menaxhimin e projekteve;
 • Ndihmon CIO në mbikëqyrjen e qeverisjes, menaxhimin e projekteve dhe të portofolit dhe menaxhimin e ofrimit të shërbimeve;
 • Ofron udhëheqje për planifikimin, zhvillimin dhe zbatimin e nismave të teknologjisë informative;
 • Udhëheq zhvillimin dhe implementimin e praktikave te mira dhe standardeve ne procese, dizajnim, arkitekture dhe operacione te shërbimeve te ofruara nga teknologjia informative;
 • Propozon dhe përcjell inovacionet e reja në lëmin e Teknologjisë Informative;
 • Jep instruksione dhe propozime rreth detyrave projektuese të reja;
 • Përcjell punët e sistemit kompjuterik dhe kujdeset për punën e sistemit, arkivimin dhe azhurnimin e të dhënave;
 • Rregullon dhe mbanë komunikimin me klientët e brendshëm (departamentet) rreth mënyrave te plasimit te kërkesave dhe projekteve;
 • Eksperienca ne zbatimin e sistemeve themelore bankare apo moduleve të tyre është vlerë e shtuar;
 • Përveç detyrave dhe përgjegjësive  të cekura performon edhe në detyra tjera të kërkuara nga Mbikëqyrësi Direkt.

Kualifikimet ;

 • Fakulteti Shkenca Kompjuterike ose të ngjashme;
 • Mbi 6 vite përvojë pune në Teknologji Informative;
 • Njohja e Gjuhës Angleze për komunikim dhe shkrim;
 • Aftësi organizative dhe menaxhuese;
 • Aftësi analitike dhe të komunikimit;
 • Aftësi organizative dhe analitike.

Aplikimi mund të bëhet vetëm përmes Sistemit On-Line. Format e aplikimit mund të plotësohen direkt në Web faqen e Bankës Ekonomike www.bekonomike.com.

Afati i aplikimit është deri më datë  04 Dhjetor  2020 ora 16:00.

Vetëm kandidatët të cilët hyjnë në rrethin e ngushtë do të ftohen për procedura të mëtutjeshme.

Shikime 2650
Kategoria Banka
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC