StarLabs

Junior Python Developer - 1 pozite

	 	 

StarLabs eshte ne kerkim te 1 Junior Python Developer. Ftojme te gjithe programerat qe i permbushin kriteret e meposhtme te aplikojne ne konkursin e hapur per kete pozite.

Pergjegjesite:

 • Shkrim i kodit i cili eshte efikas, i riperdorshem dhe i testueshem
 • Dizajnim dhe implementim i aplikacioneve low-latency, high-availablility dhe me performance te larte
 • Integrimi i elementeve qe jane nga ana e shfrytezuesit te cilat jane te zhvilluara nga front-end programeret 
 • Implementim i sigurise dhe mbroja e te dhenave
 • Integrim i zgjidhjeve te data storage

Aftesite:

 • Experience minimale 1 vjet ne Python
 • Frameworks (Django, Flask etj.)
 • Eksperience me databaza sidomos ne PostgreSQL
 • Din mire HTML, JS, CSS 
 • Aftesi ne Linux Sisteme
 • Eksperience me GIT apo vegla tjera te ngjajshme
 • Eksperience me Unit Testing
 • Eksperience me Docker apo teknologji te ngjajshme
 • Niveli i gjuhes angleze te jete i larte (nje nga kushtet kryesore)
 • Te perballoje pune dinamike ne baza ditore
 • Te kete vullnet per te mesuar
 • Saktesi dhe fokus ne pune

Aftesi opcionale:

 •  Selenium dhe Asyncio
 • Aftesi bazike ne administrim te sistemeve dhe veglave te automatizimit si Ansible, Puppet, Chef
 • Aftesi me  AWS, GCP, Lambda, Cloud Functions
 • Clickhouse DB
 • Ansible Celery

 

 

 

Shikime 11594
Kategoria
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC