SI Mac

Teknik për makineri (2)

	 	 

Si Mac Header

KONKURS PUNE

Kompania për instalimin e makinerive për përpunimin e drurit “ SI MAC KOSOVA LLC” si perfaqesues ekskluzive i brendit Italian SCM Group  në Parkun e Biznesit - Komoran, shpall konkurs për vende të lira pune si:

  1. Teknikë për makineri – 2

Detyrat dhe pergjegjësitë për Tekinikë

  • Aftësi për të instaluar makineri të ndryshme si CNC, SHARRA, KANTERICA etj
  • Preferohet të ketë përvoj pune

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në: financa@si-mac.it dhe  kosova@si-mac.it

Kontaktoni në numrat:  045 600 446 dhe 045 600 975,

Adresa: Parku I Biznesit – Drenas.

Shikime 484
Kategoria Të tjera
Skadon 26 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC