NTP Shehu

Operator në CNC (2), Mjeshtër për përpunimin e drurit (3), Monter (3)

	 	 

KONKURS PUNE

Fabrika për përpunimin e shkalleve  nga druri “ SHEHU N.T.P” ne Parkun e Biznesit- Komoran, shpall konkurs

për vende të lira pune si:

1. Operatorë në CNC – 2

  • Të ketë aftesi për të operuar në makinat CNC ( me anë të së cilave kryhen detyra si: prerja,shpimi dhe frezimi i panelëve të ndryshëm nga druri)
  • Të mirëmbajë makinat.
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
  • Preferohet te ketë përvoj pune

2. Mjeshtër për përpunimin e drurit – 3

  • Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të drurit duke përdorur makineri të avancuara,vegla dore
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
  • Preferohet te ketë përvoj pune

3. Montera -3

  • Aftësi për montim  te produkteve te drurit si dhe matjet në teren
  • Preferohet te ketë përvojë pune

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: shkallashehu@gmail.com

Kontaktoni në numrat:  045 600 446 dhe 045 600 975, 

Adresa: Parku I Biznesit – Komoran

Shikime 1277
Kategoria Të tjera
Skadon 23 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC