Eng Office

Inxhinier i Termoenergjetikës

	 	 

Inxhinier i Termoenergjetikës

MUNDESI PUNESIMI ne EngOffice & Panasonic Kosova

Eng Office eshte kompani lidere ne fushen e ngrohjes dhe klimatizimit me pikat tona me shumice dhe pakice ne Prishtine, Gjilan, Prizren dhe Ferizaj.  Engoffice eshte distributer eksluzive per Kosove i brendit Panasoni. Si rezultat i zgjerimit te games se produkteve, Engoffice aktualisht po kerkon kandidate per vend te punes:

  1. Inxhinier të Termoenergjetikes ne Zyren Qendrore – Prishtine.

Kualifikimet e nevojshme dhe pergjegjesite:

  • Te kete te perfunduar fakultetin e Inxhinierise Mekanike drejtimi
  • Te kete pervoje pune te ngjajshme dhe njohuri te mira te gjuhes Angleze.
  • Te ofroje keshilla profesionale klienteve drejte perzgjedhjes se produkteve.
  • Të kete njohuri ne projektim dhe menaxhim

Te gjithe te interesuar duhet te dergojne CV-ne ne email-in hr@enrad-ks.com

Afati i fundit per aplikim eshte 30 Nentor  2020.

Vetëm kandidatët në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 907
Kategoria Të tjera
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC