KosovaJob për Klientin

Dizajner/e Grafik/e

	 	 

Pozita: Dizajner/e Grafik/e

Kompania: REA

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë :

 • Dizajnimi i logo-s.
 • Krijimi i identitit vizual/kreativ të brendit të kompanisë. 
 • Dizajnimi i tërësishëm i aplikacionit mobil. 
 • Zhvillimi i koncepteve kreative për fushatë marketingu.
 • Dizajnimi i materialeve promovuese.
 • Komunikimi me kompaninë e programimit të aplikacionit mobil.

Kualifikimet:

 • Përvojë pune në dizajn grafik prej së paku 5 vite.
 • Njohuri të punës në programet InDesign, Illustrator , Photoshop, Adobe After Effects dhe softuerë tjera të dizajnit. 
 • Njohuri të aplikacioneve mobile.
 • Njohuri të gjuhës angleze

Shkathtësitë dhe aftësitë:

 • Të jetë kreativ/e dhe fleksibil/e 
 • I/e orientuar në detaje 
 • Aftësi për menaxhim të kohës
 • Aftësi të mira për zgjedhje të problemeve
 • Të punojë në ekipë 

SI TË APLIKONI?

Ju lutem aplikoni duke dërguar portfolion në email reacompanyshpk@gmail.com

Afati i fundit për aplikim është data 01 Dhjetor 2020

Vetëm kandidatët që do të përzgjidhen në listë të ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 803
Kategoria Art & Dizajn
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC