Pozita: Copywriter 

Kompania: REA

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë :

 • Krijon tekst të qartë, tërheqëse dhe të thjeshtë për aplikacion.
 • Bashkëpunon me dizajnerë, dhe profesionistë të tjerë të marketingut.
 • Hulumton informatione kredibile dhe i interpreton ato infomacione në mënyrë të qartë për publikun.

Kualifikimet:

 • Përvojë pune prej së paku 3 vite.
 • Çertifikimi Bachelor 
 • Njohuri të punës në programet Microsoft Word dhe Microsoft Power Point. 
 • Njohuri të aplikacioneve mobile.
 • Njohjuri të gjuhës angleze.

Shkathtësitë dhe aftësitë:

 • Të jetë fleksibil/e 
 • I/e orientuar në detaje 
 • Aftësi për menaxhim të kohës
 • Aftësi të mira për zgjedhje të problemeve
 • Të punojë në ekipë 

SI TË APLIKONI?

Ju lutem aplikoni duke dërguar CV në email reacompanyshpk@gmail.com

Afati i fundit për aplikim është data 01 Dhjetor 2020

Vetëm kandidatët që do të përzgjidhen në listë të ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 1322
Kategoria Të tjera
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC