KosovaJob për Klientin

Konsulent/e për rekomandime rreth shëndetit

	 	 

Pozita: Konsulent/e për rekomandime rreth shëndetit 

Kompania: REA

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë :

 • Mbikëqyr të gjithë përmbajtjen e aplikacionit në lidhje me shëndet.
 • Informon rreth ndikimit të ajrit të pashëndetshëm në shëndetin e njeriut 
 • Propozon tema dhe rishikon besueshmërinë e informacioneve të përdorura në aplikacion.

Kualifikimet:

 • Përvojë pune në konsulenca të tilla prej së paku 5 vite.
 • Çertifikimi Fakulteti i Mjekësisë dhe Licenca nga Ministria e Shëndetësisë
 • Njohuri të punës në programet Microsoft Word dhe Microsoft Power Point. 
 • Njohuri të aplikacioneve mobile.
 • Njohjuri të gjuhës angleze.

Shkathtësitë dhe aftësitë:

 • Të jetë fleksibil/e 
 • I/e orientuar në detaje 
 • Aftësi për menaxhim të kohës
 • Aftësi të mira për zgjedhje të problemeve
 • Të punojë në ekipë 

SI TË APLIKONI?

Ju lutem aplikoni duke dërguar CV në email reacompanyshpk@gmail.com

Afati i fundit për aplikim është data 01 Dhjetor 2020

Vetëm kandidatët që do të përzgjidhen në listë të ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 858
Kategoria Konsulencë
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC