KosovaJob për Klientin

Konsulencë për specialist/e të ambientit

	 	 

Pozita: Konsulencë për specialist/e të ambientit

Kompania: REA

Lokacioni: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë :

 • Identifikon të gjitha stacionet e Cilësisë së Ajrit në Prishtinë.
 • Merr pjesë në procesin e personalizimit të të dhënave të Cilësisë së Ajrit për aplikacion.
 • Propozon tema dhe rishikon besueshmërinë e informacioneve të përdorura në aplikacion.
 • Monitoron kompaninë që zhvillon aplikacionin.

Kualifikimet:

 • Përvojë pune në konsulenca të tilla prej së paku 3 vite.
 • Çertifikimi Bachelor.
 • Njohuri të punës në programet Microsoft Word dhe Microsoft Power Point. 
 • Njohuri të aplikacioneve mobile.
 • Njohuri të gjuhës angleze.

Shkathtësitë dhe aftësitë:

 • Të jetë fleksibil/e 
 • I/e orientuar në detaje 
 • Aftësi për menaxhim të kohës
 • Aftësi të mira për zgjedhje të problemeve
 • Të punojë në ekipë 

SI TË APLIKONI?

Ju lutem aplikoni duke dërguar CV-në në email reacompanyshpk@gmail.com

Afati i fundit për aplikim është data 01 Dhjetor 2020

Vetëm kandidatët që do të përzgjidhen në listë të ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 466
Kategoria Konsulencë
Skadon 6 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC