StarLabs

Front End Developer (1 Senior + 2 Developers)

	 	 

StarLabs eshte ne kerkim te 1 Senior Front End Developer dhe 2 Front End Develoeprs. Jemi ne proces te krijimit te nje ekipes te re te klienti ekzistues.

StarLabs sot ka ekipe prej 70+ personave dhe eshte ne rritje e siper. Projekti dhe puna eshte ne baza permanente sikurse edhe te gjitha profilet tjera ne StarLabs. 

Pergjegjesite:

 • Caktimi i strukturës dhe dizajnimit të web faqeve
 • Sigurimi i eksperiencës së shfrytëzuesve dhe dizajnit
 • Zhvillimi i elevemente që përmisojnë eksperiencën
 • Optimizimi për funksionim në pajisje mobile
 • Zhvillimi i kodit të ripërdorshëm
 • Mesimi sa me i shpejte i teknologjive qe klienti i StarLabs kerkon
 • Te punoje orare te plote
 • Te kete aftesi te komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvillueseve
 • Te jete proaktiv dhe team player.

Aftesite:

 • Kuptimi i koncepteve kryesore të dizajnit
 • Njohuri të shkëlqyeshme të HTML, CSS, SASS
 • Njohuri të shkëlqyeshme të JavaScript,Vue.JS,Typescript
 • Njohuritë në front end framework si React.JS eshte bonus
 • Eksperiencë me dizajn responsive dhe adaptiv
 • Kuptimi i principeve të SEO
 • Njohuri të mira për zgjidhje të problemeve
 • Niveli i gjuhes angleze te jete i larte
 • Te perballoje pune dinamike ne baza ditore
 • Te kete vullnet per te mesuar
 • Saktesi dhe fokus ne pune

Cka ofron StarLabs

 • Mentorim dhe keshilla 
 • Ndihme nga i gjithe stafi per aftesim profesional
 • Mundesi ngritje ne karriere
 • Sigurim Shendetsor
 • Ambient profesional edhe super friendly
 • Game room
 • Social Clubs

Shikime 18538
Kategoria Informatikë
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC