Buka Bakery

Shitëse

	 	 

BUKA ka arrite që në një kohë shumë të shkurtër të bëhet kompania me emër sinonim e cilësisë së lartë të bukës në Kosovë dhe ka arrit që t’u siguroje qytetarëve të Kosovës produktet me standarde të larta. Buka ofron produktet e shëndetshme dhe me përmbajte të pasur të thekrës dhe grurit, e kombinuar me tërshëre, fara liri, senduiҫe të llojeve të ndryshme, kafe dhe ëmbëlsira me shije të veçantë. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Buka Coffee Shop ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Shitëse

Lokacioni: Buka Coffee Shop – Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Zbaton aktiviteteve të përgjithshme të shitjes së produkteve në dyqanet e Buka Coffee Shop
 • Është përgjegjës/e për saldon, raportimin dhe barazimin e arkës
 • Përgatit, organizon dhe vendos produktet nëpër rafte
 • Përkujdeset që të jenë të vendosura të gjitha çmimet e artikujve në rafte
 • Kujdesit për shërbim të klientëve  
 • Si dhe zhvillon detyra tjera të natyrës së punës

Kualifikimet Profesionale

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Eksperience pune në shitje për të paktën 1 vit
 • I/e motivuar dhe ambicioz/e
 • Aftësi të theksuara organizative, komunikuese dhe ndër-personale
 • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office
 • Njohja e gjuhës angleze është e preferuar

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit në fund të shpalljes "Apliko"

Konkursi qëndron i hapur prej datës 18 Nëntor, 2020 deri më 25 Nëntor, 2020.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Shikime 2325
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC