Agrokor

Administratë – 2 vende pune

	 	 

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj,

Shpall konkurs për vende të reja pune:

Administratë – 2 vende pune

Orari i plotë.

Data e fundit per aplikim 26.11.2020

Kualifikimi për vendin e punës:

  • Diploma Bachelor ne Ekonomi (obligative),

Përvoja e punës së paku 2 vite në administratë.

Pershkrimi i punës:

  • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
  • Koordinon dhe regjistron të gjitha dokumentet financiare,etj;
  • Regjistron të hyrat, shpenzimet si dhe urdhëresat tjera në programin përkatës;
  • Mirëmban, arkivon si dhe sistemon dokumentet;
  • Barazimi i stoqeve me kontabilitet etj;
  • Asistencë për dokumentacione;
  • Mban regjistër të saktë dhe të plotë;
  • Faturon të gjitha faturat dalëse;
  • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës;

Si të aplikoni:

Ju lutem aplikoni duke klikuar butonin "Apliko". Afati i fundit për aplikim është data: 26 Nëntor 2020.

Shikime 9633
Kategoria Administratë
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC