Shell Kosova

Jurist/e

	 	 

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • TË JEP MENDIME JURIDIKE, PROFESIONALE DHE REKOMANDIME TJERA NË PËRMBUSHJEN E LIGJSHMËRISË  TË KOMPANISË;
 • PËRFAQËSON KOMPANINË NË TË GJITHA KONTESTET GJYGJËSORE;
 • PËRCJELLJEN E TË GJITHA LIGJEVE, UDHËZIMEVE ADMINISTRATIVE TË CILAT KANË TË BËJNË ME NATYREN E PUNËS SË KOMPANISË;
 • DHËNIA E KËSHILLAVE LIGJORE DHE OPINIONEVE TË KËRKUARA NGA MENAXHMENTI;
 • BËNË INTERPRETIMIN DHE KËSHILLIMIN MBI LIGJET E REJA, RISHIKIMIN DHE ZBATIMIN E POLITIKAVE DHE PROCEDURAVE TË NEVOJSHME;
 • BASHKERENDON AKTIVITETET ME JURISTATE DEPARTAMENTIT DHE ZYRET E TJERA  TE KOMPANISE;
 • HARTON RAPORTE JAVORE, MUJORE DHE VJETORE PËR AKTIVITETET E ZHVILLUARA.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

 • SHKATHTËSI TË SHKELQYERA;
 • KOMUNIKATIVE, ORGANIZATIVE DHE ANALITIKE;
 • ETIKE NË PUNË DHE INTEGRITET TË LARTË;
 • SHKATHTËSI PËR MENAXHIM TË PUNËS NËN PRESION;
 • SHKOLLIMI I LARTË - FAKULTETI JURIDIK, PROVIMI I JURISPRUDENCËS ;
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER;
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE  PËRPARSI;
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B;
 • PËRVOJA NË PUNË, MINIMUM 3 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET  TË BËHET  VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR CV-NË TUAJ  ME FOTO PËRMES  E-MAIL ADRESES: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT  LE TË SHËNOHET  POZITA PËR TË CILEN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 08:00-17:00 NË  NUMRIN: +383 49940014

Shikime 1145
Kategoria Juridik
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC