IP-Kos

Operator i shitjes në Pompë

	 	 

IP-KOS sh.p.k” me numër unik identifikues 810834673 me adresë në Rrugën : Rr. Pennsylvania Nr. 41 (Marigona Residence); 10000 Kosovë Prishtinë, shpall:

K O N K U R S

Titulli i pozitës:

  • Operator i shitjes në Pompë

Për Rajonin e Lipjanit

Përshkrimi i pozitës:  

  • Operatori i shitjes do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbravjtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klienteve;
  • Të sigurohet që të gjitha hapësirat ku zhvillohet puna të jëtë e pastër.
  • Ti përfundojë detyrat shtesë që janë të nevojshme për një funksionim efikas të punës në pikën shitëse;.
  • Kryen edhe punë tjera sipas kërkesave të mbikqyrësit të drejtpërdrejtë;
  • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore;

Kualifikimet Arsimore dhe Profesionale për pozitën Operator të shitjes në pompë

  • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme;
  • Të ketë përvoj pune, në punë të njëjta apo të ngajshme;
  • Të ketë aftësi komunikuese;

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura  mundë të aplikojnë duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIpikClPadBxG8uXucv9QRKZEeVHRbg43o0LT4hnGbpFWQow/viewform

Konkursi është i hapur  deri më dt. 30/11/2020

Shikime 579
Kategoria Shitje
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC