StarLabs

.NET CORE Developer (2 Seniors + 11 Developers)

	 	 

StarLabs eshte ne kerkim te 2 Senior .NET Core Developers dhe 11 .NET Core Develoeprs. Jemi ne proces te finalizimit te ekipes prej 25 .NET Developers.

StarLabs sot ka ekipe prej 70 personave dhe eshte ne rritje e siper. Projekti dhe puna eshte ne baza permanente sikurse edhe te gjitha profilet tjera ne StarLabs. 

Pergjegjesite:

 • Mesimi sa me i shpejte i teknologjive qe klienti i StarLabs kerkon
 • Te punoje orare te plote
 • Te kete aftesi te komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvillueseve
 • Te jete proaktiv dhe team player.

Aftesite:

 • Njohuri te avansuara ne .NET Core(C# or VB .NET)
 • Database Systems, Model-View-Controller(MVC)
 • Eksperience me OOP (Object Oriented Programming)
 • Njohuri bazike ne Orleans (.NET Framework)
 • Krijimin dhe mirembajtjen e REST API's
 • Njohuri bazike per Apache Kafka
 • Niveli i gjuhes angleze te jete i larte
 • Te perballoje pune dinamike ne baza ditore
 • Te kete vullnet per te mesuar
 • Saktesi dhe fokus ne pune

Cka ofron StarLabs

 • Mentorim dhe keshilla 
 • Ndihme nga i gjithe stafi per aftesim profesional
 • Mundesi ngritje ne karriere
 • Sigurim Shendetsor
 • Ambient profesional edhe super friendly
 • Game room
 • Social Clubs

Shikime 17483
Kategoria Informatikë
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC