StarLabs

Senior Database Engineer (1 Senior)

	 	 

StarLabs eshte ne kerkim te 1 Senior Database Engineer i cili eshte i interesuar te behet pjese e StarLabs dhe nje nga klientet me te medhenj te StarLabs.

StarLabs sot ka ekipe prej mbi 70 persona dhe eshte ne rritje e siper. Projekti dhe puna eshte ne baza permanente sikurse edhe te gjitha profilet tjera ne StarLabs. 

Pergjegjesite:

 • Te sigurohet qe databazat jane operacionale gjate gjithe kohes
 • Te Dizajnoje, implementoje dhe te mirembaje sistemet e klientit
 • Te automatizoje precese duke perdorur vekga si SQL, Powershell, Ansible etj.
 • Te monitoroje databazat dhe te beje optimizimin e tyre
 • Te mirembaje databzat, high availablity dhe disaster recovery frameworks
 • Te jete pike e eskalimit per stafin ne rast qe problemeve dhe incidenteve
 • Mesimi sa me i shpejte i teknologjive qe klienti i StarLabs kerkon
 • Te punoje orare te plote
 • Te kete aftesi te komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvillueseve
 • Te jete proaktiv dhe team player.

Aftesite:

 • 4 vite eksperience pune ne role te ngjajshme
 • I kupton mire dhe ke eksperience ne RDBMS teknolgoji
 • Aftesi shume te mira ne SQL gjuhe, stored procedures dhe query optimizatiuon
 • Din per Microsoft SQL Server ,PostgreSQL, MariaDB, Clickhouse OLAP DBMS

Shikime 18402
Kategoria
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC