Albi Shopping

Menaxher/e për Blerje dhe Furnizim (3)

	 	 

Albi Shopping me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Shopping kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

MENAXHER/E për Blerje dhe Furnizim (3 vende pune)

Lokacioni: Prishtinë

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Planifikon, udhëheqë dhe koordinon aktivitetet e blerjes, zyrtarëve të blerjes dhe punëtorëve tjerë të kyçur në blerjen e pro-dukteve
 • Mbikëqyrë dhe vëzhgon të gjitha aktivitetet e blerjes dhe shitjes në pikat e rrjetit
 • Mbikëqyrë rrjedhjen, qarkullimin dhe mënyrën e menaxhimit të kategorive të caktuara përfshirë transferet e mallrave në bazë të kategorive të caktuara, nga një pikë në pikën tjetër, diferencë të çdo kategorie dhe përgjegjëse që nga fitimi i parë (debit)
 • Menaxhon furnizimin e stokut për të gjithë rrjetin e pikave shitëse
 • Negocimi me furnitorë
 • Identifikon dhe analizon linjat e reja të produkteve
 • Implementon planet vjetore të blerjes dhe furnizimit
 • Mban kontakte dhe bashkëpunon ngushtë me furnitor
 • Përgatit raporte të ndryshme për blerje dhe furnizim

Kualifikimet:

 • Diplomë universitare, preferohet dega administrim biznesi
 • Përvojë pune 2 vjet në departament të furnizimit apo shitjës
 • Shkathtësi të shkëlqyer komunikative dhe negociuese,
 • Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze.
 • Leja e vozitjes – kategoria B

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 2278
Kategoria Menaxhment
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC