Albi Shopping

Furrëtar (2), Pastiqere (2)

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Shopping me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Shopping kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

  •  Furrëtar (2 vend pune)
  •  Pastiqere (2 vende pune)

Lokacioni: Prishtinë.

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Përgadit lloje të ndryshme të brumërave dhe ëmbëlsirave.
  • Kontrollon pastrimin e pajisjeve dhe veglave për të mbajtur kuzhinën të pastër dhe në gjendje të mirë për funksionimin e duhur.
  • Monitoron stokun për nevoja te prodhimit.
  • Të jetë kreativ/e në krijimin e prodhimit për artikuj të ri nga furra.

Kualifikimet:

  • Diploma e shkollës së mesme.
  • Përvoja e dëshmuar si kuzhinier/e, furrëtarë/e, ose ne fushën relevante.
  • Të kuptojë nevojat e klientëve.
  • Certifikatë në artet e kuzhinës, ose ne fushë te ngjajshme.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 1640
Kategoria Gastronomi
Skadon 18 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC