European College of Kosovo

Inxhinier i Elektros

	 	 

Inxhinier i Elektros

European College of Kosovo është institucion professional i cili ofron programe profesionale, trajnime, ndërmjetësim në punësim, shërbime ligjore dhe Vlerësimin e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë.

Si subjekt i liçencuar nga Ministria e Punës & Mirëqenies Sociale për të ofruar shërbime profesionale nga fusha e Sigurisë dhe Shëndetit në punë, ekipi jonë po rritet andaj shpallim konkurs për këto pozita pune

Vendi: Prishtinë
Orari i punës:  Jo i rregullt / Angazhim sipas nevojës

  1. Inxhinier i Elektros i çertifikuar nga MPMS ose AME

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët e interesuar duhet të jenë të liçencuar nga Ministria e Punës & Mirëqenies Sociale (Inspektoriati i Punës) për Vlerësimin e Riskut ose Agjensionin për Menaxhimin e Emergjencave (E dëshirueshme)
  • Të kenë përvojë pune në fushën përkatëse.

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-të e tyre si dhe licencën e skenuar në formë elektronike në e-mail adresen: work@eck-edu.org duke specifikuar pozitën për të cilën aplikojnë.

Shënim: Do të kontaktohen vetëm kandidatët që i përmbushin kriteret si më lartë.

Shikime 1888
Kategoria Elektronikë
Skadon 2 ditë
Orari Part Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC