BINNI

Arkitekt/e

	 	 

Konkurs për plotësimin e vendeve të punës në Peje

        Arkitekt/e,

Pozita e kërkuara më lartë ka rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasysh që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe përkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtorë ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kandidatët kërkohet:

  • Të ketë paraqitje profesionale,
  • Diplomë universitare në fushat si Arkitekturë, Dizajn,
  • Përvojë së paku 2 vite
  • Njohuri të gjuhës angleze.
  • Përvojë të gjerë me ArchiCAD dhe Microsoft Office.
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.
  • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve.

PAGESA: Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: afrim.seremi@binni.biz

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Shikime 1607
Kategoria Arkitekturë
Skadon 18 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC