Four Points by Sheraton Pristina

Restaurant Menaxher, Specialist i Blerjeve

	 	 

Four Points By Sheraton Prishtina hap 2 vende të lira të punës

Data e shpalljes: 10 Nëntor 2020

Vendndodhja: Prishtinë, Kosovë

Përgjegjësitë e detajuara të punës dhe kërkesat e punës mund t’i gjeni duke klikuar linqet më poshtë:

Dokumentet për aplikim:

  • CV (rekomandohet modeli CV Europass)

Si të aplikoni:

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të paraqesin aplikimin e tyre elektronik në anglisht, në versionin PDF në  elma.merlaku@fourpointsprishtina.com  me temën e e-mailit: Emri dhe Mbiemri - Pozita

Afati i aplikimit:  01 Dhjetor 2020 deri në orën 15:00.

Ju lutemi vini re se vetëm kandidatët me listë të shkurtër do të kontaktohen dhe ftohen në fazën tjetër të rekrutimit.

Ju lutemi vini re se një kopje origjinale e dokumenteve të aplikacionit tuaj (dëshmi e përvojës në punë, diploma mund të kërkohen për fazat e mëtutjeshme të rekrutimit).

Shikime 1833
Kategoria Hoteleri
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC