Korporata Rugove

Mirëmbajtës i Oborrit dhe Impiantit - Drelaj, Rugovë

	 	 

KORPORATA RUGOVE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si Ujë Rugove, Djathë Rugove dhe Shije Rugove Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e Korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë në fabrikën e djathit “Rugove” SH.P.K. në Drelaj (Rugovë), Pejë për pozitën e hapur të punës:

MIRËMBAJTËS I OBORRIT DHE IMPIANTIT

FABRIKA E DJATHIT “RUGOVE” SH.P.K., NË DRELAJ (RUGOVË), PEJË.

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

 • Mirëmban oborrin dhe hapësirat e gjelbërta;
 • Organizon mbledhjen e mbeturinave nga koshat në kontejnerin kryesor;
 • Në bashkëpunim me zyrtarin përgjegjës evidenton, pranon dhe regjistron repromaterialet në regjistër dhe bën palosjen e tyre në depo bashkë me punëtorin e paketimit;
 • Punon me pirunar dhe është përgjegjës për të;
 • Kontrollon dhe menaxhon funksionimin e impiantit (ngarkesat e cisternave) dhe po ashtu i evidenton ato;
 • Kohë pas kohe asiston në ngarkimin e cisternave me hirrë;
 • Kontrollon punën e pompave dhe në rast të defekteve i raporton me kohë, eventualisht propozon zgjidhje;
 • Bashkëpunon ngushtë me kryepunëtorin, menaxherin e prodhimit, menaxherin e sigurisë së cilësisë, shoferet e cisternave dhe zyrtarin për logjistikë;
 • Operon me paketirken e djathit;
 • Si dhe bën punë të tjera sipas nevojës dhe/apo kërkesës së menaxhmentit lidhur me pozitën përkatëse.

Kriteret e punësimit:

 • Të ketë të kryer shkollën e mesme;
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore;
 • E preferueshme të ketë së paku 1 vit përvojë pune profesionale;
 • Të jetë banor i regjionit të Pejës.

Çka presim nga kandidatët:

 • Qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë;
 • Të jenë të motivuar për punë;
 • Të kenë aftësi komunikuese dhe menaxhuese;
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës;
 • Të ketë iniciativë dhe aftësi të punojnë të pavarur dhe nën presion.

Çka ofron Korporata RUGOVE:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike;
 • Ambient profesional dhe motivues;
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura;
 • Transport për punëtorët nga qyteti i Pejës për në fabrikë;
 • Mundësi të përparimit në karrierë.

Procedura e aplikimit:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në hr@rugove.eu duke specifikuar pozitën për të cilën po aplikojnë. Afati i fundit për aplikim është data 24 nëntor 2020, kurse vetëm kandidatët që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë.

Korporata RUGOVE ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre.

Shikime 1570
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC