M Company

20 Promoter/e

	 	 

Mundësi punësimi i menjëhershëm!!!

Kërkohen 20 Promoter/e terreni në të gjithë territorin e Kosovës.

VËREJTJE: NUK KËRKOHET EXPERIENCË

Kërkohet :

 • Së paku shkollimi i mesëm.
 • Mosha minimale 18 vjeq.
 • Banor i Kosovës apo leje qendrimi në Kosovë.
 • Komunikativ dhe i gatshëm për të mësuar teknika të reja në lidhje me punën.
 • Veturë personale apo familjare.
 • Të jetë i saktë dhe i gatshëm për punë ekipore.

Ofrohet:

 • Pagë mujore mbi mesataren e shtetit të Kosovës.
 • Mundësi avancimi në pozita menagjeriale në kohë të shkurtër.
 • Takime seminarike brenda dhe jashtë vendit.
 • Çertifikim pas qdo trajnimi të përfunduar me sukses.
 • Bonuse shtesë për punëtorët e dalluar.

Aplikoni përmes viberit direkt në nr. 049/945555 për shkak të mos humbjes kohë sepse do startojm brenda muajit Nëntor 2020.

Nëse nuk keni marë përgjigjen mbrenda 24 orëve thirrni në tel. 046/399999 ndërmjet orës 12:00 -15:00 dhe do jeni direkt i trajtuar n'lidhje me procedurën e punësimit.

Shikime 5960
Kategoria Marketing & PR
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC