Messa Global

Vende të lira pune (4)

	 	 

Pozita e punës:

Menaxher i shitjes

A jeni gati të rriteni me ne?
Sepse ne bëjmë gjëra të mëdha. Ne jemi të pranishëm në 25 vende dhe paraqesim 10,000 produkte të reja në gati 50 koleksione çdo vit për adhuruesit e modës. Dyqanet tona në Turqi dhe jashtë vendit duke kryer 5 milion shitje të produkteve, energjia dhe dinamizmi ynë po rriten çdo ditë.

Kriteret e punësimit:

 • Preferohet të keni Diplomë Universiteti;
 • Të paktën 2-3 vjet përvojë si menaxher në industrinë e shitjes me pakicë;
 • Aftësi në menaxhimin dhe motivimin e ekipit;
 • Të jetë në gjendje të përdorë njohuritë dhe përvojën e tij profesionale për të përmirësuar ekipin e tij;
 • Të ketë njohuri dhe përvojë në lidhje me menaxhimin e aksioneve të produkteve dhe aplikacioneve vizuale;
 • Të ketë aftësitë e planifikimit, organizimit dhe ndjekjes së biznesit,
 • Të jeni pozitivë, të qeshur, me energji dhe pamje të mirë në mënyrë që çasja ndaj klientit të jetë në nivel;
 • Të ketë paraqitje të mirë fizike;
 • Të jetë i përqëndruar ne shitje;
 • Kandidatët meshkuj / femra të jenë të hapur për zhvillim;
 • Të jetë banor i Prizrenit

Pozita e punës:

Arkëtar/e

 Ne jemi duke kërkuar Arkëtar/e për dyqanin tonë që do të hapet në Prizren.

 • E preferueshme të keni përvojë pune në sektorin e shitjes me pakicë;
 • Të keni të kryer të paktën shkollën e mesme;
 • Të keni njohuri në programin Nebim;
 • Të jeni nën moshën 27 vjeç;
 • Të jeni positive, të qeshur dhe të rrjedhshëm në komunikim;
 • Të jeni të gatshëm për ndryshime, të synoni zhvillimin dhe të keni aftësi të avancuara të komunikimit;
 • Të jeni të gatshëm t’i përshtateni orarit fleksibil të punës;
 • Të prirur për punë ekipore.

Pozita e punës:

Konsulent i Shitjes

Messa Global Retail LLC. Ne jemi në kërkim të shokëve të ekipit "Konsulent i Shitjes" të cilët do të punojnë në dyqanin tonë në Prizren.

TIPARET E PËRGJITHSHME

 • Të ketë të kryer të paktën shkollën e mesme;
 • Të keni njohuri të gjuhës angleze / turke (e preferueshme);
 • Në gjendje të përshtateni me orarin e punës dhe orët fleksibile;
 • Aftësi të mira të punës në ekip;
 • Të jeni të dhënë pas modës;
 • Aftësi të mira në marrëdhëniet njerëzore, aftësi interpersonale;
 • Të jeni pozitivë, të qeshur dhe të kujdeseni për pamjen fizike;
 • Të keni qëllim për të bërë një karrierë në industrinë e shitjes me pakicë;
 • Çasja ndaj klientit të jetë në nivel;
 • Të reflektoni dhe të përfaqësoni si duhet Messa Global.

PËRSHKRIMI I PUNËS

 • T’i kushtohet vëmendje rendit dhe pastërtisë së dyqanit;
 • Dyqani të ketë pamje të mire vizuale;
 • Të sigurohet që klienti të ndahet i kënaqur;
 • Përmbushja e pritjeve të klientëve;
 • Informimi i hollësishëm dhe i saktë në lidhje me produktet e dyqanit tek klienti;
 • Realizimi i targeteve mujore dhe periodike të shitjeve personale dhe të dyqanit në tërësi;
 • Përcjellja e produktit dhe e mallit;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit me klientin.

Pozita e punës:

Menaxher i shitjes

A jeni gati të rriteni me ne?
Sepse ne bëjmë gjëra të mëdha. Ne jemi të pranishëm në 25 vende dhe paraqesim 10,000 produkte të reja në gati 50 koleksione çdo vit për adhuruesit e modës. Dyqanet tona në Turqi dhe jashtë vendit duke kryer 5 milion shitje të produkteve, energjia dhe dinamizmi ynë po rriten çdo ditë.

Kriteret e përgjithëshme:

 • Përvojë në shitje ose në depo (në industrinë e shitjes me pakicë);
 • Të ketë të përfunduar të paktën shkollen e mesme;
 • Të ketë njohuri në programin Nebim V3 (e preferueshme);
 • Të kesh një parim sistematik dhe të besueshëm të punës;
 • Të jetë fleksibil në oraret e ndryshme të punës;

Përshkrimi i punës:

 • Kontrollimi i depove dhe stokut të produkteve;
 • Përgatitja e faturave dhe të dhënave për dorëzim;
 • Përgaditja e produkteve për t'u transportuar;
 • Të siguroj që gjithëçka të jetë në rend dhe funksion në magazinën e dyqanit;
 • Kontrollimi i mallrave të kthyera dhe dërgimi i tyre në depo;
 • Përcjellja e procesit të dorëzimit, stokut, dërgesës dhe të gjitha proceseve tjera;
 • Të merret me fazat e prokurimit, dorëzimit dhe fazave të dorëzimit të transferimeve në sistem më kohë.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke derguar CV-në në gjuhën Angleze pëmes email adresës duke e cekur titullin e pozitës në subject: info@messaglobal.com

Numri I kontaktit: 048 388 882

Të gjitha aplikacionet do të vlerësohen në mënyrë konfidenciale dhe nga Burimet Njerëzore.

Shikime 4984
Kategoria Shitje
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC