ECO line

Asistent/e administrativ/e

	 	 
"Asistent/e administrative"

Data e fundit per aplikim 05.11.2020

Kualifikimi për vendin e punës:

  • Diploma Bachelor ne Ekonomi (obligative),

Përvoja e punës së paku 1 vite në administratë.

Pershkrimi i punës:

  • Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative;
  • Koordinon dhe regjistron të gjitha dokumentet financiare,etj;
  • Regjistron të hyrat, shpenzimet si dhe urdhëresat tjera në programin përkatës;
  • Mirëmban, arkivon si dhe sistemon dokumentet;
  • Barazimi i stoqeve me kontabilitet etj;
  • Asistencë për dokumentacione;
  • Mban regjistër të saktë dhe të plotë;
  • Faturon të gjitha faturat dalëse;
  • Sipas kërkesës së Mbikëqyrësit kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës;

CV, dokumentet tjera si dhe foton dërgohen në email adresën: ecoline.ks@gmail.com

Shikime 1781
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC