Horeca

Arkitekt/e, Serviser Teknik

	 	 

Horeca L.L.C shpall konkurs pune per:

 1. Arkitekt/e
 2. Serviser Teknik.

Këto janë kërkesat të cilat duhet ti plotësoj një Arkitekt/e

 Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Aftësi për të përcaktuar qëllimet dhe kërkesat e klientëve me anë të projektit;
 • Matja e Hapsirave ne Terren;
 • Dizajnimi i produkteve dhe përgaditja e projekteve sipas kerkesave te klienteve;
 • Përgaditja e vizatimeve teknike per montin e paisjeve;
 • Menaxhimi i  projekteve te nenkontraktoreve;
 • Planifkimi dhe realizimi i projekteve dhe puneve sipas planeve dinamike;
 • Përgaditja e raporteve  ditore, javore dhe mujore per punet e perfunduara.

Kualifikimet :

 • Te ketë paraqitje profesionale,
 • Të jetë ne vitin e 3 te fakultetit te Arkitektures ose i/e diplomuar në Arkitekturë
 • Të ketë aftësi në programet : ArchiCad, AutoCAD , Lumion, 3d MAX, Photoshop dhe Microsoft Office.
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
 • Aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhjen e problemeve
 • Të ketë shkathtësi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikëqyrëse.
 • Te  kete  njohuri të gjuhës angleze e domosdoshme .
 • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

Personat e interesuar duhet te dorezojne ne email info@horecaks.com me  dokumentacionet e meposhtme:

 • Kopje te diplomes 
 • CV

Këto janë kërkesat të cilat duhet ti plotësoj një punëmarrës.

Te interesuarit per Serviser Teknik:

 • Preferohet shkolla e mesme dhe diploma universitare ne elektro ose makineri
 • Te kete pervoje pune me servisim te paisjeve te ndryshme elektrike.
 • Te kete aftesi te mira pune dhe fleksibilitet.
 • Te posedoje patent shoforin (B).
 • Te  kete njohuri te gjuhes angleze

Personat e interesuar duhet te dorezojne ne email info@horecaks.com me  dokumentacionet e meposhtme:

 • Kopje te diplomes se shkolles se mesme dhe diplomes universitare
 • CV  
Shikime 834
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC