KosovaJob për Klientin

Punëtorë për krijimin e planeve hidrosanitare

	 	 

This job advertisement is not inteneded for KosovaJob, therefore it is published on behalf of a client.
Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga KosovaJob, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e KosovaJob. 


Kompania HydroPlan kërkon Projektues, të cilët do të jenë përgjegjës për bartjen e planeve hidrosanitare të cilat do të pranohen në formatin në letër dhe duhet të barten në programe kompjuterike.

Kandidatët duhet të kenë:

  • Së paku shkollën e mesme 
  • Njohuri fillestare në njërin prej programeve MegaCad, AutoCad, ArchiCad ose të ngjashme
  • Njohuri të mira kompjuterike
  • Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë njohuri të gjuhës gjermane.

Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV tuaj në emailin: ruzhdi.basha@hotmail.com.

Afati për aplikim është deri me 4 Nëntor 2020. Ju lutem keni parasysh se vetëm kandidatët që hyn në listën e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Për informata shtesë, na kontaktoni në numrin +383 44 377 450.

Shikime 755
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC