My Sky24 LLC

Kontabilist/e

	 	 

Konkurs 
mySky24 L.L.C.  shpall konkurs për vend te lire të punes : KONTABILIST/E

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

 • Diplomë Bachelor në Kontabilitet,Financa 
 • Së paku 5 vite përvojë menaxheriale në fushën e financave  në biznese të mëdha
 • Njohuri për SNRF,çështjet e kontabilitetit dhe sistemin e taksave të Kosovës,
 • Të ketë njohuri dhe përvojë në përgatitjen e planit të biznesit, planit strategjik, buxhetimit, kontrollës dhe raportimit financiar;
 • Aftësi udhëheqëse dhe të vendimmarrjes;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të analizës së të dhënave dhe metodave të parashikimit;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit dhe prezantimit;
 • Aftësi të shkëlqyeshme analitike;
 • I/e aftë të punojë në ekip dhe në mënyrë të pavarur;
 • Nivel i avancuar i Gjuhës Angleze dhe përdorimit të Microsoft Office-it. Shkathësi kompjuterike përkatëse (MS Excel,Word,PowerPoint), si dhe njohuri praktike të programit të kontbilitetit vendor dhe ndërkombëtar,
 • Preferohet çertifikimi i nivelit të pare në SCAAK,ACCA

Ne ofrojmë:  Vend te sigurtë te punës, Ambient modern dhe Pagë stabile.

Verejtje : Te dhënat personale(CV) të dërgohen përmes postës elektronike ne adresën: job@flymysky.net. Vetëm kandidatët që hyjnë në listen e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Shikime 4109
Kategoria Kontabilitet
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC