MF systems

Vende të lira pune (3)

	 	 

MF SYSTEMS me seli ne Prishtinë, si kompani e specializuar për projektim, implementim, instalim dhe shitje të sistemeve elektronike të sigurisë dhe komunikimit, shpallë:

KONKURS PËR VENDE PUNE

Pozitat e kërkuara janë:

  1. Mbikqyrës i projekteve
  2. Teknik / instalues
  3. Elektricist instalues

Pozita 1.: Mbikqyrës i projekteve – kushtet dhe kualifikimet e nevojshme për aplikim:

Edukimi –                              Fakulteti i Elektroteknikës ose Fakulteti i shkencave kompjuterike

Kualifikimi -                           Diploma e fakultetit

Përvoja e punës -                 Përvojë pune në punët e instalimeve të sistemeve elektronike (sisteme te alarmeve, video vezhgimit, rrjetave pasive dhe aktive LAN/TEL, etj), përgatitje të projekteve, mbikqyrje të punëve të ngjashme.

Gjuhët -                                 Gjuha angleze e domosdoshme.

Puna me kompjuter:           Njohja e aplikacioneve: Word, Excel, Cad aplikacionet, etj. Njohuri ne rrjetat LAN, WAN

 

Pozita 2: Teknik / Instalues – kushtet dhe kualifikimet e nevojshme për aplikim:

Edukimi -                               Shkolla e mesme

Kualifikimi -                           Diploma e shkollës së mesme

Përvoja:                                 Përvoja në punë të instalimeve të sistemeve elektronike (sisteme te alarmeve, video vezhgimit, rrjetave pasive dhe saktive LAN/TEL, etj)

Përshkrimi i punëve:           Punë në shtrirje të kabllove të rrjetit LAN/TEL, kanaleve plastike, montim i modemëve të internetit dhe televizionit kabllovik, etj

Pozita 3: Elektricist instalues – kushtet dhe kualifikimet e nevojshme për aplikim:

Edukimi -                               Shkolla e mesme

Kualifikimi -                           Diploma e shkollës së mesme

Përvoja:                                 Përvoja në punë të instalimeve të rrjetave elektrike në objekte.

Përshkrimi i punëve:           Punë në shtrirje të kabllove, gypave plastike, montim i kutive dhe/ose prizave elektrike, kutive të siguresave dhe të ngjashme

Inkurajohen kandidatët e interesuar të dërgojnë CV-të e tyre me email në: info@mf-systems.com ose në selinë e firmës, adresa: Rr. Naser Hajrizi nr. 58,  Prishtinë

Përveq CV-së, kandidatët duhet të sjellin edhe diplomat e shkollimit, kopjen e letërnjoftimit, referencat dhe kualifikimet tjera, si dhe detajet e kontaktit.

Inkurajohen kandidatët e rinj qe sapo kanë përfunduar studimet ose janë pranë diplomimit të sjellin CV-të e tyre në adresën e mësipërme ose në email: info@mf-systems.com

Shikime 5726
Kategoria Elektronikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC