Eurometal

Vende të lira të punës (3)

	 	 

Kompania Eurometal shpk hap konkurs për pozitën:

  1. Inxhiniera të makinerisë (3)
    1. Operator te makinave CNC (2) 
    2. Teren (1), i cili duhet te jetë i gatshëm që te zhvilloj punën jashtë Kosoves, si dhe të ketë njohuri për gjuhën gjermane dhe angeleze (e preferuar) 

Kualifikimet:

  • Të ketë përvojë pune relevante;
  • I aftë për pune dhe të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grupe;

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës elbasan.m@eurometal-ks.com apo permës numrit të kontaktit 049/42 60 60 prej orës 08:00-17:00.

Shikime 3264
Kategoria Të tjera
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC