Shell Kosova

Kamarier, Banakier

	 	 

K O N K U R S
PËR HOTELERI
a) Kamarier, b) Banakier

Pozitat: a) Kamarier, b) Banakier

Lokacionet: Prishtinë

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Aftësi të mira komunikimi;
  • Aftësi të mira prezantuese të shërbimeve dhe produkteve;
  • Respektimi i rregullave në punë;
  • Përvoja e domosdoshme, sipas vendit të punës.

Kualifikimet dhe kriteret e nevojshme:

  • Përgaditja shkollore – minimum shkolla e mesme hoteleri;
  • Njohja e mirë e punës me kompjuter;
  • Njohja e gjuhës angleze përparësi;
  • Patent shofer kategoria – B.

Aplikimi duhet të bëhet vetëm online duke dërguar CV-në tuaj me foto përmes email adreses:
hr.shell.rks@gmail.com

Në subject le të shënohet pozita për të cilen aplikoni.

Informata shtesë prej orës 08:00 – 17:00 në nr.: 
+386 49 940 014

Shikime 1448
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC