Sutherland

Konsulent i Shërbimeve për Konsumatorët me Gjuhë Spanjolle

	 	 

Konsulent i Shërbimeve për Konsumatorët me Gjuhë Spanjolle

Sutherland është themeluar në ShBA në vitin 1986 dhe është kompani globale që mirret me proceset e bizneseve.  Në Kosovë është hapur në vitin 2017 dhe ka rreth 250 të punësuar që ofrojnë përkrahje teknike dhe kujdes ndaj klientëve.

Sutherland është në kërkim të kandidatëve turk-folës që dëshirojnë të punojnë në pozitën Konsulent i Shërbimeve për Konsumatorët me Gjuhë Spanjolle

Cilat janë detyrat e juaja?

 • Të përgjigjeni në pyetjet, kërkesat dhe ankesat e konsumatorëve duke iu ofruar zgjidhje korrekte
 • Të ofroni informata aktuale mbi produktet dhe shërbimet e Klientit tonë
 • Sjellje dhe komunikim profesional në komunikim me telefon dhe në të shkruar (e-mail, chat).
 • Të mirëmbani relacione me konsumatorët dhe prezantoni kompaninë në mënyrë profesionale.

Çka presim ne nga ju?

 • Nivel shumë të mirë të gjuhës spanjolle (në të shkruar dhe të folur)
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese
 • Fleksibil për të punuar në orare me ndërrime
 • Gatishmëri për marrje të vendimeve të shpejta
 • Aftësi adaptimi me dinamikën e punës

Çka përfitoni ju nga ne?

 • Paga konkurruese
 • Benefite shtesë (Sigurim Shëndetësor, mbulim të shpenzimeve të transportit, bonuse)
 • Trajnim intenziv dhe i vazhdueshëm me standarde dhe kualitet global për kujdes ndaj konsumatorit
 • Mundësi zhvillimi profesional

Aplikoni direkt në linkun: http://sf.joinsutherland.com/tp/rj6-euWTx-e_K

ose dërgoni CV tuaj në: kosovo.careers@sutherlandglobal.com

Shikime 819
Kategoria Telekomunikim
Skadon 15 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC