Rrota

Udhëheqës/e i/e ekipit teknik, Zhvillues/e ASP. NET, Zhvillues/e Front-end

	 	 

KONKURS PUNE

Projekte afatgjate në Austri, Suedi & Angli me mundësi pune on-site

  1. Udhëheqës/e i/e ekipit teknik
  2. Zhvillues/e ASP. NET me njohuri në MVC framework
  3. Zhvillues/e front-end me njohuri në Vue.js framework

Ftohen kandidatët senior me përvojë profesionale në profilet e hapura të dërgojnë projektet dhe CV-në në jobs@rrota.com deri me 25 tetor 2020. 

Për pyetje rreth pozitave, na kontaktoni në jobs@rrota.com

Shikime 901
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC