Klan Kosova

Monitorues i kamerave (4 vende)

	 	 

Klan Kosova shpall konkurs pune këto pozita :

Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Klan Kosova fton kandidatë të

aplikojnë për vendin e punës si:

Monitorues i kamerave ( 4 vende )

Pershkrimi i detyrave:

 • Monitoron kamerat e sigurisë si dhe raporton problematikat e ndryshme gjatë dites.
 • Zbaton cdo ditë procedurat e sigurisë si dhe shikon funksionimin e sistemeve elektronike te mbrojtjes.
 • Bashkëpunon dhe koordinon punen me policinë e shtetit dhe zjarrëfiksat kur është e nevojshme.
 • Bënë detyra të tjera ne lidhje me sigurinë dhe mbarëvajtjen e punës.
 • Harton raporte ditore tek menaxheri i sigurisë.
 • Mirëmbane dhe kujdeset për pajisjet elektronike ku ai punon.

Kërkesat për këtë pozitë:

 1. Letërnjoftimin (kopje)
 2. Diplomen e shkollës së mesme (kopje)
 3. Vërtetimin nga Policia për verifikimin e të kaluares kriminale
 4. Vërtetimin nga Gjykata
 5. Çertifikaten Mjeksore
 6. Referenca të ndryshme të punëve të më hershme.

Aftësite e domosdoshme:

 • Aftësi të mira komunikimi, raportimi dhe qasje në punë.
 • Person dinamik dhe energjik.
 • Disponueshmëri për të punuar me turne,jashtë orarit të punes si dhe ne fundjavë.
 • Të ketë disiplin të lartë dhe korrektësi në punë .
 • Aftësi vezhgimi dhe orientimi ndaj detajeve.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar aplikacionin përmes e-mail adresës elektronike në: security@devollicorporation.com  apo pranë zyreve tona (ish Fabrika e Amortizatorëve – Zona industriale , Prishtinë).

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 16 Tetor 2020 deri me 30 Tetor 2020.

Shikime 6034
Kategoria Media
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC