SOS Fshatrat e Fëmijëve

Ftesë për Ofertë - Fotoaparat

	 	 

FTESE PER OFERTE

Fondacioni SOS Fshatrat e Fëmijëve është organizatë joqeveritare e përkujdesjes sociale e dedikuar për përkrahjen e fëmijëve të braktisur dhe në nevojë, pa marrë parasysh etninë, kombësinë dhe besimin fetar.

SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë është i interesuar për Aparat fotografik për nevojat dhe aktivitetet e ndryshme si dhe aktivitetet në kuadër të projektit:

-“Fuqizimi I të rinjve përmes mundësive të reja – YEEP”, projekt ky I cili do të zbatohet në Maqedoninë veriore, Shqipëri, Bosne dhe Hercegovinë, Serbi dhe në Kosovë nga SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë, i financuar nga Ministria Federale Gjermane për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillimor - BMZ dhe Fondit Hermann Gmeiner Gjermani – HGFD dhe ka për qëllim përmirësimin e mundësive për punësim dhe pjesëmarrje active të 1600 të rinjve në rrezik në tregun e punës.

Me këtë rast ju bëjmë Ftesë për Ofertë në përputhje me specifikat e cekura në vazhdim:

Fotoaparat- 4 copë

Specifikat:

 • Ekrani: Madhësia minimale  2.95”TFT-LCD
 • Lentent ZEISS Vario-Sonar T
 • Senzor CMOS
 • Rezolucioni  minimum: 24.2 MP
 • Zmadhimi optic minimum 50x
 • Rezolucioni per video Max 1920x1080 pixels
 • Formati Regjistrimit AAC, H.264, JPEG, MP4, MPEG 4
 • Stabilizues imazhi
 • Apertura maksimale e lentes:3,4
 • Apertura minimale e lentes:6,9
 • Mediat incizuese:SD, SDHC, SDXC
 • Garancioni: 1 vjet

Dokumentet e nevojshme në bashkangjitje

 • Çertifikatën  e regjistrimit të biznesit/ NUI
 • Çmimet duhen të kuotohen në euro pa tvsh
 • Oferta duhet të jetë e nënshkruar dhe e vulosur /apo me logo zyrtare
 • Në ofertë duhet të bashkangjitet edhe specifika teknike për pajisjen/ aparatin e ofertuar Ne ofertë të ceket garancioni i pajisjes si dhe afati i liferimit
 • Vlefshmëria e ofertës duhet të jetë  (10 ditë) nga data e mbylljes së Ftesës për Ofertë
 • Ju lutem keni parasysh se organizata jonë është e liruar nga TVSH andaj cmimet e ofruara duhet të jenë pa TVSH.

Kriter vlerësimi do të jetë:

 1. Përmbushja e specifikacionit
 2. Pas plotësimit të specifikacioneve cmimi më i lirë

Ofertën tuaj mund ta dërgoni më së largu deri më: 22.10.2020 në email adresën:

procurement1@soskosova.org

Shikime 409
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC