StarLabs

Senior System Administrator

	 	 

StarLabs eshte ne kerkim te 1  Senior System Admin qe do te i bashkohet ekipit ekzistues per klientin ne UK.

StarLabs sot numeron mbi 80 punetore dhe eshte nje nga top kompanite teknologjike ne vend dhe parashikohet te kete rritje te vazhdueshme edhe gjate vitit 2021. 

Pergjegjesite:

 • Mesimi sa me i shpejte i teknologjive qe klienti i StarLabs kerkon
 • Te punoje orare te plote
 • Te kete aftesi te komunikimit me klient dhe me ekipen e zhvillueseve
 • Te jete proaktiv dhe team player

Aftesite:

 • CentOS Linux - njohuri te avancuara ne Configuration, Deployment, Server Maintainance, Firewalls, Digital Ocean.
 • Njohuri te avancuara ne PHP, Eksperience me OOP (Object Oriented Programming)
 • Njohuri ne Nginx (Security ,Mikroservice, Load Balancing, Service Mash, API Gateway).
 • Njohuri ne Node (Server side rendering, Node Shell, Libraries, Module System, npm management)
 • Njohuri ne Python (Data structures, Flow control, Data operations, Modules)
 • Njohuri Bazike ne Symfony (PHP Framework) njohuri ne MVC (Model, View, Controller), twig, bundles.
 • RabitMQ – njohuri ne AMQP (Advanced Message Queuing Protocol)
 • Njohuri ne Redis (NoSQL, Data structure, Queue)
 • Forever CLI (Scripts, Processes, Service Monitoring, Proxies)
 • Maria DB (Data Structures, MySQL)
 • PM2 Server Side Rendering njohuri ne koncepte si SSR, Cloud Server Deployment, RactJS
  Authservice (GO) - njohuri per koncepte si JWT (JSON web token), Encryption, Requests, Security
 • Niveli i gjuhes angleze te jete i larte
 • Te perballoje pune dinamike ne baza ditore
 • Te kete vullnet per te mesuar
 • Saktesi dhe fokus ne pune

Tech Stack

 • CentOS Linux release 7.8.2003 (Core)
 • PHP ~7.4.7
 • Nginx
 • Node 12.18.2
 • NPM 6.14.5
 • python3 3.6.8
 • Symfony 4.4
 • RabbitMQ 3.7.7
 • Redis 3.2.12
 • Forever consumers 1.0 (npm)
 • MariaDB 10.3.23
 • PM2 Server Side Rendering
 • Authservice (GO)

Cka ofron StarLabs

 • Mentorim dhe keshilla 
 • Ndihme nga i gjithe stafi per aftesim profesional
 • Mundesi ngritje ne karriere
 • Sigurim Shendetsor
 • Ambient profesional edhe super friendly
 • Game room
 • Social Clubs

Shikime 12101
Kategoria
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC