HumanPower për Klientin

Asistent në Departamentin e Furnizimit

	 	 

This job advertisement is not inteneded for HumanPower, therefore it is published on behalf of a client.
Ky konkurs nuk është thirrje punësimi nga HumanPower, por është i publikuar në emër të njërit nga klientët e HumanPower.


Një nga top kompanitë farmaceutike hap konkurs për:

  • Asistent në Departamentin e Furnizimit

Kualifikimet:

  • Të ketë diplomë universitare në Farmaci ose Drejtime Relevante;
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese;
  • Të ketë njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze;
  • Të njohë dhe të zotojë shumë mirë programet kompjuterike si Excel, Power Point, Pivot, Internet;
  • Të ketë patent shoferi të kategorisë B.

Ne ofrojmë ambient të mirë pune, pagë konkuruese si dhe të gjitha mjetet e nevojshme të punës.
Për të aplikuar për poziten, ju lutem klikoni butonin "Apliko" më poshtë:

Shikime 2882
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC