Paradiso

Kuzhiniere

	 	 
Jemi në kërkim të një kuzhinierës (F) me përvojë pune e cila do të përgadisë/gatuaj ushqim për 30 punonjës.

Pozicioni është i hapur për në Qytezën e Lipjanit, prandaj aplikueset duhen të organizojnë transportin e tyre.

  • Ofrohet pagesë e kënaqshme
  • Kontratë pune
  • Kontribute pensionale

Puna ofrohet për periudhë të gjatë kohore, në një ambient super modern pune, dhe me kolektiv bashkëpunues.

VËREJTJE: Vetëm aplikueset e suksesshme do të ftohen për intervistë, prandaj luteni të dërgoni CV tuaja duke theksuar përvojat tuaja të mëhershme në email paradiso@paradiso-kos.net ose në nr. 049 252 438 ( Nga ora 08:00-17:00) deri me datën 14.11.2020. 
Aplikimet pas kësaj date nuk do të meren parasysh.
Suksese.

Shikime 1621
Kategoria Gastronomi
Skadon 15 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC