S//Sprint

Vende të lira të punës (37)

	 	 

Konkurs

Për shkak të rritjes së kërkesës për produktet tona, kompania NTP S//SPRINT do të hapë edhe një njesi prodhimi në Prishtinë.

Për t'u plotësuar me staf të nevojshëm, shpallim konkurs për këto vende pune:

- 30 Rrobaqepës/e profesionistë me përvojë pune së paku 1 deri 2 vite.
- 1 Udhëheqës prodhimi me përvojë pune 3 deri 5 vite.
- 2 Dizajner/e të diplomuar në fushën e dizajnit dhe modës si dhe me përvojë pune.
- 2 Kontrollues cilësie me përvojë pune.
- 2 Puntorë në paketim të produkteve.

Konkursi mbetet i hapur 10(dhjetë) ditë nga dita a publikimit.

Aplikimi me CV bëhet në info©s-sprint.net ose në zyrat e kompanisë në Prishtinë (depot e Kosova - Tex).

Për informata shtesë mund të kontanktoni në numrin e telefonit 049 220 674.

Kanditatët që përzgjidhen për intervistë, do të njoftohen me email ose përmes telefonit, 3(tri) ditë pas mbylljes së konkursit. 

Sprint Footer

Shikime 3419
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC