Kosova Women 4 Women

Trajner/e për Rrobaqepësi Industriale

	 	 

SHPALLJE

Trajner/e për Rrobaqepësi Industriale

Kosova – Women 4 Women ka një  mundesi për një Trajner/e të certifikuar dhe me përvojë ne Rrobaqepesi industriale, në Prishtinë për projektin "Përmirësimi i vetëpunësimit dhe mundësitë e punësimit - I SEE" financuar dhe mbështetur nga ADA. Kandidatët të cilët plotësojnë kërkesat minimale mund të përcjellin: Oferten dhe  CV-në në email: human.resources@k-w4w.org deri më 18 tetor 2020. Shprehjet e interesit pa informacionin apo dokumentet e kërkuara nuk do të merren në konsideratë.

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE

Pergjegjesite kryesore jane pergatitja e kurrikules  dhe mbajtja e trajnimeve per rrobaqepesi  industriale. Trajnimi mbahet ne Prishtine me qellim te aftesimit te grave per mundesi te punesimit ne industrine e tekstilit.

KUALIFIKIMET:

  • Të paktën 3-5 vite përvojë pune relevante.
  • Kualifikime teknike apo certifikatë në fushën e rrobaqepesise industriale.
  • Aftesi të mira organizative, vëmendje ndaj hollësive dhe aftësi për ta menaxhuar kohën në mënyrë efektive.
  • Aftesi per te shkruar dhe folur mirë gjuhën shqipe;
  • Aftesi të mira të komunikimit dhe për të bashkëpunuar me të tjerë

 

Kosova-Women 4 Women nuk bën dallime në bazë të racës, ngjyrës, moshës, gjinisë, orientimit seksual, fesë, origjinës kombëtare, statusit martesor,  paaftësisë fizike apo mendore, paraqitjes personale, përgjegjësitë familjare, përkatësisë politike ose statusin me aftësi të kufizuara ose veteran apo ndonjë status tjetër.

Shikime 853
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Contract
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC