Protec

Menaxher i shitjes (2 Pozita), Inxhinier i Makinerisë apo Ndërtimtarisë (2 Pozita)

	 	 

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

PROTEC vazhdon rekrutimin për vendë te lira të punës.
Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar, atëherë aplikoni për tu bërë pjesë e ekipit tonë.

PROTEC është kompani lidere që merret me prodhimin dhe shitjen e dyerve dhe dritareve, fasadave të xhamit, fasadave ventiluese dhe produkteve të tjera përcjellëse të kësaj industrie.

Kompania jonë shërben gjithë tregun e Kosovës dhe rajonit si dhe bën exportin e produkteve në të gjithë Evropën.

Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, PROTEC kërkon kandidatë të motivuar që të aplikojnë për vendet e punës si:

 1. Menaxher i shitjes (2 Pozita)
 2. Inxhinier i Makinerisë apo Ndërtimtarisë (2 Pozita)

1. Menaxher i shitjes – 2 Pozita

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Vizita aktive tek klientët
 • Identifikimi për klientë të rinjë
 • Këshillimi dhe ofertimi tek klientët
 • Shitja aktive e produkteve tona
 • Përgatitja e porosive

Kualifikimet e Kërkuara:

 • Minimalisht diplomë e universitare ne fushen relevante (Ekonomi / Menaxhment)
 • Të ketë përvojë pune të ngjajshme
 • Të ketë patentë shofer. Kategoria  "B"
 • Të ketë aftësi të mira organizative, komunikimi, si dhe aftësi të mira për prezantim
 • Njohuri te mira te gjuhës angleze
 • Preferohet njohja e gjuhës gjermane
 • Njohje të shkelqyer të paketes MS OFFICE

2. Inxhinier i Makinerisë apo Ndërtimtarisë – 2 Pozita

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Të ofrojë këshilla profesionale klientëve në perzgjedhje të produkteve.
 • Të ketë njohuri ne projektim dhe menaxhim
 • Organizimi dhe mbikqyrja e procesit te prodhimit
 • Identifikimi dhe zgjidhja e problemeve ne zingjirin e prodhimit

Kualifikimet e Kërkuara:

 • Minimalisht diplomë e universitare ne fushen relevante (Makineri apo Ndërtimtari)
 • Të ketë përvojë pune të ngjajshme
 • Të ketë patentë shofer. Kategoria  "B"
 • Të ketë aftësi të mira organizative, koordinimi, si dhe aftësi të mira për prezantim
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze
 • Preferohet njohja e gjuhës gjermane
 • Preferohet njohja e AUTOCAD
 • Njohje të shkelqyer të paketes MS OFFICE

Vendi i punës për të gjitha pozitat: GJILAN

Për të aplikuar për këto mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në e-mail adresën: info@protec-ks.net

Afati i fundit për aplikim: Deri me 23.10.2020

Numri për informata : 0280  330 220

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 3067
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC