Geokos A&A

Shpues (Operator i makinerisë së rëndë)

	 	 

NJOFTIM PËR VEND PUNE

Pozita: Shpues (Operator i makinerise së rëndë)

Geokos A&A është kompani private, e specializuar në inxhinieri gjeoteknike dhe gjeologji. Puna jonë përfshin hulumtime fushore, shpime me karakter gjeologjik, testime laboratorike, dhe konsulenë dhe projektim gjeoteknik. Geokos A&A operon në Kosovë, Shqipëri, dhe rajon. 

Geokos A&A është në kërkim të një shpuesi qe do te jete pergjegjes per operimin e makinave shpuese

Kualifikimet minimale përfshijnë:

  • Pervoje me shpim (e preferuar, nuk eshte e domosdoshme);
  • Njohja e mire e makinerise se rende (kamioneve, makinave shpuese);
  • Aftesia per intervenim ne rast te ndonje defekti.

Përshkrimi i punës:

  • Operimi I makines shpuese;
  • Shpimi ne thellesi 20m-80m;
  • Nxjerra e berthames.

Aplikantët luten të na kontaktojne ne:

044 740 862 ose info@geokos-aa.com

Shikime 697
Kategoria Të tjera
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC