KosInvest

Zyrtar Kreditor (zëvendësim)

	 	 

KosInvest hap konkurs pune për: 

Zyrtar Kreditor (zëvendësim)

Lokacionet: Drenas

 • Nëse beson në të ardhme më të ndritshme për fëmijët;
 • Nëse beson në fuqizimin e familjeve për të krijuar të ardhura dhe vende pune;
 • Nëse beson tek potencijali ekonomik i komuniteteve.

 Apliko në KosInvest 

Te ne mund ta ndihmosh komunitetit tënd!  KosInvest punon në partneritet me VisionFund International dhe World Vision International, një organizatë e krishterë për lehtësim, zhvillim dhe avokim, ne jemi të angazhuar për ndryshim afatgjatë, i cili do të zbërthejë potencialin për brezat e ardhshëm. 

Kërkesat për punesim pozitën e Praktikat me mundësi punësimi

 • Të ketë njohuri bazike në fushën e biznesit dhe bujqësisë;
 • Duhet të jetë i/e mirë për të punuar me njerëzit e komunitetit ku ne punojmë.
 • Aftësi të mira komunikimi, negocimi dhe aftësi të mira të shitjes.
 • Preferohet të jeni nga komuniteti të cilin synojmë ta shërbejmë.
 • Njohja e zakoneve të klientëve në zonën e operimit.
 • Student apo ata të cilët e kanë përfundu Fakultetin Ekonomik ose Bujqësisë. 
 • Është i/e obligueshëm të ketë patent shofer.
 • Aftësi shumë të mira në të shkruara dhe në të folur në gjuhën shqipe, serbe dhe angleze.
 • Shkathtësi kompjuterike në MS Word dhe EXCEL.

Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.CV së bashku me referencat i dërgoni në adresën e mëposhtme: kosinvest@wvi.org

Afati i fundit për dorëzimin e dokumenteve të kërkuara është 22 Tetor 2020

Shikime 1467
Kategoria Banka
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC