Kujtesa

Agjent/e të Shitjes (20) - Gjithë Kosovën

	 	 

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vende të lira pune në pozitën:

Agjent të Shitjes

Agjentët kërkohen per qytetet:

 • 8 x Agjentë të Shitjes - Prishtinë
 • 2 x Agjentë të Shitjes - Drenas
 • 2 x Agjentë të Shitjes - Ferizaj
 • 2 x Agjentë të Shitjes - Gjilan
 • 2 x Agjentë të Shitjes - Prizren
 • 2 x Agjentë të Shitjes - Rahovec
 • 2 x Agjentë të Shitjes - Kamenicë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e kompanisë për persona fizik
 • Përfaqeson denjësisht kompaninë tek klientët
 • Bën prezantimin e ofertave /shërbimeve të Kujteses
 • Lidhjen e kontratave me marrëveshje dhe percjellja e punës së shërbimeve teknike deri në kycjen e klientit në rrjet.

Kualifikimet:

 • Përvojë pune në shitje
 • Të posedoj aftësi udheheqëse dhe të jetë analist i mirë,
 • Fleksibil dhe i përgatitur për tu adaptuar me ndrrimet eventuale në treg
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Të ketë iniciative dhe aftësi të mira komunikimi
 • Leja e vozitjës do ishte perparsi

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në email: hr@kujtesa.com nga 08.10.2020 deri më datë 23.10.2020.

Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

Shikime 14467
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC