Shell Kosova

Zyrtar për Teknologji Informative – IT

	 	 

K O N K U R S

Zyrtar për Teknologji Informative – IT

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Njohuri në rrjetëzim dhe siguri;
 • Njohuri në mbështetjen e mjediseve të Windows-it, të dyja sistemet operative të serverit;
 • Njohja e serverit Microsoft SQL;
 • Bën mirëmbajtjen e pajisjeve të teknologjisë informative;
 • Përkujdeset për eliminimin e problemeve – defekteve softuerike dhe harduerike;
 • Bën konfigurimin e kompjuterëve për operim funksional si dhe instalimin e programeve dhe sistemeve operative të nevojshme;
 • Bën montimin e harduerëve, mirëmbajtjen dhe rregullimin e rrjetit të teknologjisë informative;
 • Ndihmon në implementimin e proceseve administrative;
 • Ofron mirëmbajtje sooftuerike dhe harduerike për zyrtarët e kompanisë;
 • Kryen edhe punë të tjera të kësaj natyre sipas urdhëresave të mbikqyrësit, të cilit edhe i përgjigjet.

Kriteret dhe aftësitë e nevojshme:

 • Të ketë përvojë pune në fushë e IT-së;
 • Aftësi të shkëlqyera të shërbimit dhe komunikimit;
 • Qasje fleksibile dhe proaktive ndaj situatave të punës;
 • Aftësi logjike dhe metodike për zgjidhjen e problemeve;
 • Qëndrim professional me një përkushtim për të zgjeruar njohuritë dhe për të zgjeruar njohuritë tuaj;
 • Fakulteti i shkencave kompjuterike;
 • Të posedojë aftësi të mira për punë ekipore dhe organizative;
 • Të jetë fleksibil dhe i gatshëm për t’u adaptuar me nevojat dhe kërkesat e kompanisë;
 • Të ketë kreativitet dhe iniciativa për të ofruar ide të reja në lidhje me procesin e punës;
 • Të posedojë patent shoferin, kategoria B.

Aplikimet duhet të bëhet vetëm online duke e dërguar CV-në tuaj me foto përmes email adresës:

hr.shell.rks@gmail.com

Në subject duhet të shënohet pozita për të cilën aplikoni dhe qyteti. Afati i fundit për aplikim është data 18 Tetor 2020.

TEL: +386 49 940 014

Shikime 2015
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC