NT Charlie

Asistente në shitje (4)

	 	 

Pozita: Asistente në shitje ( 4 pozita ) 

Përshkrimi i punës: 

Butiku Charlie, Grand Store hap konkurs për vende të lira pune, për një persona ambicioz  dhe me përvojë pune në shitje. 

Kualifikimet: 

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Mënyra e Aplikimit:

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail: hr.charlie@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI - ASISTENTE NE SHITJE.

  • Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 
  • Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine.

Data e aplikimit :07 deri me 20.10.2020.

Shikime 2727
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC