Pristine Lines

Agjent/e i/e Shitjes

	 	 

Pristine Lines është një  kompani e shërbimeve financiare.
Ne jemi në zgjerimit e sipër dhe për këtë arsye po kërkojmë agjent këshillues dhe profesionistë të shitjeve për zyren tonë në Prishtinë.

Kandidati idealë duhet të:
• Flasë gjermanishten rrjedhshëm (i detyrueshëm B2 +),
• Të ketë qëndrim dhe motivim pozitiv,
• Të komunikojë me kënaqësi.

Duke punuar me Ne, ju keni mundësinë të:
• Përmirësoni gjuhën gjermane duke komunikuar çdo ditë me klientë (telefon, chat dhe / ose email),
• Përmirësoni aftësitë tuaja të bindjes,
• Punoni me një ekip vazhdimisht në rritje,
• Punësimit të rregullt, dhe
• Rritjes në karrierë.

Ne ju ofrojmë:
• Paga atraktive (deri në 1.000.00 €),
• Sistem me Bonuse,
• Orare nga e Hëna deri të Premten,
• Trajnim i cili paguhet,
• Aktivitete për team building, etj.

Vlerat e kompanisë sonë:
• Bashkëpunimi në ekip,
• Kulturë të mësuarit dhe shkëmbimit të njohurive,
• Orientim drejt rezultateve, dhe
• Në përgjithësi ndjenja pozitive.

Nëse jeni të interesuar dërgoni CV-në tuaj (në formatin Euro-Pass) në
pristinelines@outlook.com
ose na kontaktoni në
+383-45-311-408.


Pristine Lines ist ein Finanzdienstleistungsunternehmen.
Wir sind auf Expansionskurs und suchen daher für das Büro in Pristina Verkaufstalente und Vertriebsprofis.

Unsere idealen Kandidaten sollten:
• Ausgezeichnete Deutschkenntnisse haben (obligatorisch B2 +),
• Eine positive Einstellung und Motivation haben,
• Gerne Kommunizieren.

Wenn Sie bei uns arbeiten, haben Sie die Möglichkeit:
• Ihre Deutsche Sprache durch tägliche Kommunikation mit Ihren Kunden zu verbessern (Telefon, Chat und / oder E-Mail),
• Ihre Überredungskünste zu verbessern,
• In einem stetig wachsenden Team zu arbeiten,
• Einer Vollzeitbeschäftigung,
• Ihre Karriere auszubauen.

Wir bieten dir:
• Attraktives Monatsgehalt (bis 1.000,00 €),
• Bonussystem,
• Arbeitszeit von Montag bis Freitag,
• Ausbildung/Training, und
• Teambuilding-Veranstaltungen.

Unsere Unternehmenswerte:
• Teamzusammenarbeit,
• Lernkultur und Wissensaustausch,
• Ergebnisorientierung, und
• Positive Vibes.

Wenn Sie interessiert sind senden Sie bitte Ihren Lebenslauf (im Euro-Pass-Format) an pristinelines@outlook.com oder kontaktieren Sie uns unter
+383-45-311-408.

P.S. Beeilen Sie sich, wir haben nur 10 freie Stellen für HANDELSVERTRETER!

Shikime 4889
Kategoria Telekomunikim
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC