Geokos A&A

Praktikant i Laboratorit të Gjeoteknikës

	 	 

NJOFTIM PËR VEND PUNE

Pozita: Praktikant i Laboratorit te Gjeoteknikes

Geokos A&A është kompani private, e specializuar në inxhinieri gjeoteknike dhe gjeologji. Puna jonë përfshin hulumtime fushore, shpime me karakter gjeologjik, testime laboratorike, dhe konsulenë dhe projektim gjeoteknik. Geokos A&A operon në Kosovë, Shqipëri, dhe rajon. 

Geokos A&A është në kërkim të një praktikanti që do të përfshihet në testimet laboratorike.

Kualifikimet minimale përfshijnë:

  • Shkolla e mesme teknike (drejtimi I ndertimtarise)
  • Njohuri bazike të koncepteve të materialeve te ndertimit

Pervoja nuk eshte e domosdoshme.

Përshkrimi I punës

  • Të asistojë me:
    • Marrjen e mostrave
    • Mirembajtjen e paisjeve laboratorike
    • Testimet laboratorike

Aplikantët luten të na dërgojnë CV dhe nje leter motivimi.

CV-të të dërgohen në emailin: info@geokos-aa.com

Shikime 2033
Kategoria Të tjera
Skadon 3 ditë
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC