Celonis

Technical Support Engineer

	 	 

Bëhuni pjesë e Celonis si Technical Support Engineer

Kualifikimi i preferueshëm:

 • Diplomë universitare në fushën e Shkencave Kompjuterike apo kualifikim ekuivalent
 • Së paku 2 vite përvojë pune në Technical Support apo përvojë të ngjashme në Kompani të Software-it
 • Së paku 2 vite përvojë pune të drejtpërdrejtë me klientët në Kompani të Software-it
 • Përvojë pune si Software Developer (do të ishte përparësi)
 • Përvojë pune me data analytics (do të ishte përparësi)
 • Përvojë pune me detyra të menaxhmentit në Kompani të Software-it (do të ishte përparësi)
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit (në shkrim dhe të folur) në Gjuhën Angleze
 • Aftësi të shkëlqyeshme analitike dhe logjike
 • Përvojë të drejtëpërdrejtë në administrimin e sistemeve Windows ose Linux/Unix
 • Njohuri në SAML, SSO, LDAP, JKS
 • Përvojë të drejtëpërdrejtë në një gjuhë programuese: Java ose Python
 • Përvoja në sistemin e databazave (Oracle, MS SQL Server, MySql) shihet si përparësi
 • Certifikatë në ITIL Foundation (do të ishte përparësi)

Përgjegjësitë:

 • Ofron 1st Level Support për shfrytëzuesit duke përdorur Celonis On-Premis dhe produktet Intelligent Business Cloud përgjatë 24/7.
 • Pranon, përzgjedh, mirëmban dhe zgjidh kërkesat e shërbimeve dhe incidenteve sipas procesit të ITSM si dhe udhëzimeve dhe zgjidhjeve të komunikimit organizativ.
 • Përzgjedh incidentet për t’i dorëzuar ato në nivelin e dytë
 • Zbatimi i KPI bazuar ne Marrëveshje të Nivelit të Shërbimeve dhe Marrëveshje të Nivelit Organizativ
 • Bashkëpunimi me klientë bazuar në kanalet e caktuara dhe të preferuara të komunikimit
 • Pjesëmarrje dhe kontribut të vazhdueshëm në përmirësimin e proceseve dhe iniciativë në mbështetje organizative të Celonis

Si të aplikoni?

Ju lutemi hyni në faqen në vijim dhe plotësoni informatat e kërkuara dhe bashkangjitni CV-në tuaj: https://www.celonis.com/careers/jobs/locations/pristina-kosovo?id=4175922003

Për më shumë informata ju lutem na kontaktoni në +383 49 108 103.

Pse është Celonis vendi më atraktiv për punësim?

 • Produkti jonë kryesorë është Intelligent Business Cloud që paraqet veglën më të fuqishme në botë për analizimin, përpunimin dhe transformimin e të gjitha proceseve biznesore të mbështetura nga IT.
 • Ne jemi një kompani e udhëhequr nga teknologjia dhe si e tillë kemi zhvilluar databazën in-memory në C++ për analize të proceseve, framework në Java si dhe librari për komponente në Angular - të gjitha in-house.
 • Kultura e kompanisë tonë përfshinë një staf mendjehapur, pajisje high-end për punë, pije dhe snacks në zyre, të premte argëtuese, organizime jashtë zyres, onboarding në Munich dhe një zyre inovative që përmban këndin e argëtimit, zërimin e avansuar, ventilimin e ajrit dhe gjelbrimin e brendshëm.
 • Kompenzime të larta, employee stock options program dhe sigurimi shëndetësor privat.
 • Për ne është shumë me rëndësi që stafi jonë të ndihet i plotësuar në punë si dhe ta arrijë potencialin maksimal. Prandaj i kushtojmë shumë rëndësi programit tonë per zhvillim profesional (Personal Development Plan).
Shikime 2149
Kategoria Informatikë
Skadon 10 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC